top of page
Onder water

Manta Seascooter Tours

The best kept secret

IMG_3277.HEIC
IMG_2927.HEIC
foto9.JPG

Unieke ervaring

100+ 5 sterren recencies

Mooiste onderwaterwereld

Splinternieuwe seascooters

Manta Seascooter

The best kept secret

Onderwater Seascooter Tours bij Tourrific Curacao

Bij Tourrific Curacao nemen we je mee op een onderwateravontuur als geen ander, met onze spannende onderwater seascooter tours die vertrekken vanaf prachtige stranden zoals Tugboat Beach, Playa Lagun, Playa piskado of zelfs op een locatie naar keuze. Ervaar de magie van het verkennen van de onderwaterwereld van Curaçao terwijl je wordt voortgestuwd door krachtige seascooters, klaar om nieuwe avonturen te ontdekken.

Hoe werkt het?

  1. Kies je vertreklocatie: Kies de vertreklocatie die het beste bij jou past - of het nu het populaire Tugboat Beach is, het rustige Playa Lagun, zwemmen met de schildpadden bij playa Piskado, of een locatie naar keuze waar je wilt duiken en ontdekken.

  2. Selecteer je tour: Blader door onze selectie van onderwater seascooter tours en kies degene die past bij jouw interesse.

  3. Kies je datum en tijd: Selecteer de gewenste datum en tijd voor je onderwateravontuur. We bieden flexibele boekingsopties om aan jouw planning tegemoet te komen.

  4. Maak je reservering: Vul eenvoudig je gegevens in en bevestig je reservering. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen en om ervoor te zorgen dat je boeking soepel verloopt.

Onze Tours

Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van Curaçao tijdens onze onderwater seascooter tours. Of je nu een ervaren duiker bent of voor het eerst de schoonheid van de zeebodem wilt verkennen, we hebben tours voor alle niveaus en interesses.

  1. Playa Lagun: Verken levendige koraalriffen en ontmoet een overvloed aan tropische vissen tijdens deze boeiende tour onder leiding van ervaren gidsen.

  2. Baya beach: Duik diep in de geschiedenis terwijl je oude scheepswrakken verkent, die nu dienen als thuis voor een verscheidenheid aan zeeleven tijdens deze intrigerende tour. Start bij baya beach en ga met ons mee langs de pier richting Tugboat beach.

  3. Playa piskado: Geniet van een ontspannen duik langs prachtige kustlandschappen en ontdek de verborgen schatten van de zeebodem tijdens deze tour geschikt voor alle leeftijden.

  4. Cas abau:

Tijd:

  1. 45 minuten: naf. 80 / € 45. Uitleg en testen daarna vrij zwemmen op locatie naar keuze. 

Klaar om de onderwaterwereld van Curaçao te verkennen? Boek vandaag nog je onderwater seascooter tour bij Tourrific Curacao en laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis naar de diepten van de zee!

EOEA2530.JPG
bottom of page